fredag 29. januar 2010

Haitiaksjonen

Å se nøden i Haiti er hjerteskjærende. Landet er rammet av en av vår tids verste humanitære katastrofer, og behovet for nødhjelp er enormt. Flere hjelpeorganisasjoner er allerede godt i gang med å sende av gårde nødhjelp. Og nå trenger de penger og mennesker som bryr seg.


Eg har noen gode venniner i Bergen som har engasjert seg i å prøve å få flest mulige til å sende ein mms med kodeord HAITI til 2242 for å støtte jordskjelvofrene med 20 kr. Pengene går uavkortet til Kirkens Nødhjelp, Plan Norge og Frelsesarmeens nødhjelpsarbeid på Haiti.

"Vi i Haitiaksjonen er en gjeng med unge frivillige studenter med et inderlig ønske om å strekke ut en sårt tiltrengt hånd til jordskjelvofrene. Vi er helt overbevist om at det er flere unge utålmodige sjeler der ute, som ikke nødvendigvis har så mye tid og penger å stille opp med, men som likevel et dypt ønske om å hjelpe til på en eller annen måte. Vi har derfor utviklet nettsiden Haiti.no med en MMS-tjeneste hvor du sender et MMS-bilde med kodeoredet HAITI til 2242. MMS-bildet ditt vil så dukke opp på www. Haiti.no. Tjenesten koster 20 kr, og alt overskuddet fra tjenesten går til Kirkens Nødhjelp, PlanNorge og Frelsesarmeens nødhjelpsarbeid i Haiti."

Til slutt:

Takk for at du bryr deg og har tro på at det går an å gjøre verden litt bedre. Og ikke glem at ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen!


http://www.haiti.no/ - gi nøden et ansikt

Ingen kommentarer: