torsdag 24. mars 2011

Frøets mirakel

Eg begynner å kjenne vårfølelsen i kropp og sinn. Snøen blir sakte, men sikkert bytta ut med lange lyse ettermiddager, og det dystre og tunge landskapet begynner atter en gang å få ein oppmuntrende grønnfarge. For å styrke vårfornemmelsen enda mer har eg gått til innkjøp av fleire pakker med delikate blomsterfrø. Tanken på at inne i en frøpose er det ei heil blomstereng (ihvertfall eit blomsterbedd) er ganske utrolig. Ut av noe så lite som et frø, kommer vakre blomstrer i alle verdens farger. I det siste har eg hørt på den siste platen til Gungor som heiter nettopp beautiful things. Eg hørte på sangen (beautiful things) når eg holdt på med å så blomstrer, og forberede våren.
All this pain I wonder if I'll ever find my way I wonder if my life could really change at all All this earth Could all that is lost ever be found Could a garden come up from this ground at all

You make beautiful things You make beautiful things out of the dust You make beautiful things You make beautiful things out of us


All around Hope is springing up from this old ground Out og chaos life is being found in you


You make me new, You are making me newEg elsker tanken på at Gud har skapt blomstrene i all sin skjønnhet, at Han også kan skape vakre ting i meg og gjennom meg.

4 kommentarer:

Hauge sa...

ååå, så fint! Me er to som elsker dei nydelege blomstrane og alt det vakre!
Har du sådd noko enno?

Silje sa...

Frøa eg har kjøpt kan såast i april, så eg var på plantasjen i går og kjøpte blomsterjord og er klar for planting i måro=)
Gleder meg til VÅR=)

Maria Thomassen sa...

Gleder meg til å komme på besøk når det blir sommer å se så fint du får det!!
Kommer snart hjem til påske, men regner med ingen sommerblomster titter frem til da :) Kanskje noen tulipaner ;)

Klem <3

Silje sa...

ÅÅjoda, her titter blomstrer frem både ute og inne;)